0 تا 100 کانال اسپیرال گالوانیزه

0 تا 100 کانال اسپیرال گالوانیزه

0 تا 100 کانال اسپیرال گالوانیزه

در این مطلب قصد داریم در مورد قیمت کانال اسپیرال گالوانیزه صحبت کنیم. کانال های اسپیرال گالوانیزه و ابزار لازم از ضروریات صنعت تهویه مطبوع محسوب می شوند. این کانال ها در فرآیند تصفیه فاضلاب برای ایجاد یک سیستم تهویه استفاده می شوند و استفاده از آنها هم در زمان و هم در هزینه صرفه جویی می شود. در این مقاله به معرفی کانال اسپیرال گالوانیزه، ساختار و کاربرد آن، مزایای این لوله ها، انواع اتصال کانال اسپیرال گالوانیزه و عوامل موثر بر قیمت تمام شده می پردازیم.

 

 کانال اسپیرال

 کانال اسپیرال

امروزه کانال اسپیرال گالوانیزه یکی از مهم ترین بخش های صنعت تهویه به حساب می آید. همچنین یکی از سریع ترین و ارزان ترین کانال های فلزی است که به طور گسترده در صنعت تهویه استفاده می شود. این محصول ظاهر خوبی دارد و کیفیت بسیار بالاتری نسبت به سایر کانال های هوا دارد. بنابراین استفاده از آن در صنعت تهویه مطبوع اجتناب ناپذیر شده است. این تعداد محدودی از مزایای استفاده از کانال های اسپیرال می باشد.
این کانال ها با استفاده از ورق گالوانیزه، آلومینیوم یا فولاد ضد زنگ و با قطر 100 تا 2500 میلی متر و طول 0.5 تا 6 متر با طول انشعاب استاندارد 3 متر تولید می شوند. محدوده ضخامت کانال بسته به نوع تسمه متفاوت است و عمدتا در ضخامت های 0.6، 0.8، 1، 1.25 و در برخی موارد 1.5 میلی متر تولید می شود.

کانال اسپیرال یک نوع کانال با ظاهری گرد می‌باشد. نوع دیگری از کانال با ساختار گرد وجود دارد که دارای بدنه‌ای انعطاف‌پذیر می‌باشد؛ این کانال به نام کانال فلکسیبل شناخته می‌شود.

عایق کاری روی سطح کانال اسپیرال گالوانیزه

اینگونه کانال‌ها به چند روش قابل نصب می‌باشند؛ به صورت توکار، داخل داکت و یا به صورت روکار. در بین انواع روش‌های موجود، نصب کانال اسپیرال گالوانیزه در درون داکت، بسیار رایج‌تر می‌باشد.

پس از نصب این کانال‌ها باید یک سری نکات رعایت شوند تا از به وجود آمدن استهلاک در سطح آن‌ها، جلوگیری شود. ابتدا باید توجه داشته باشید که در بین کانال‌های گالوانیزه و مصالح ساختمانی، کمی فاصله باشد. همچنین باید بدانید که تنها بخشی از کانال اسپیرال رفت و برگشت که از فضای گرم شده عبور می‌کنند، باید عایق کاری شوند.

عایق کاری سطح کانال‌های اسپیرال گالوانیزه با استفاده از 4 نوع ماده صورت می‌پذیرد که بسته به نوع ماده، قیمت کانال اسپیرال متفاوت خواهد بود:

  1. عایق حرارتی
  2. عایق صوتی
  3. عایق رطوبتی
  4. عایق الاستومری

عایق کاری حرارتی

اینگونه عایق‌ها اکثراً از موادی ساخته می‌شوند که در برابر عبور گرما از مقاومت بالایی برخوردار هستند؛ علت این کار این است که کانال مد نظر قرار است یا در محیط گرمی نصب شود و یا برای انتقال مواد گرم (آب، هوا و … گرم) مورد استفاده قرار بگیرد. به صورت کلی هدف از عایق کاری حرارتی کانال فلکسیبل این از که از اتلاف انرژی جلوگیری شده و در مصرف سوخت، صرفه جویی شود. انواع پشم شیشه و پشم سنگ از رایج‌ترین مواد عایق بندی حرارتی می‌باشند.

عایق کاری صوتی

نوع دیگر عایق کاری، عایق کاری صوتی می‌باشد که از انتقال صدا جلوگیری می‌کند. این روش به کنترل آلودگی‌های صوتی حاصل از کار کردن فن‌ها، موتورها و حتی صدای عبور مواد داخل کانال جلوگیری خواهد کرد.

عایق کاری رطوبتی

یکی از مشکلاتی که باعث استهلاک زود هنگام کانال‌های گالوانیزه می‌شود، نفوذ رطوبت به داخل آن‌ها می‌باشد. جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل کانال‌ها، از روش عایق کاری رطوبتی استفاده می‌شود؛ عایق‌های ضد رطوبت مانع ورود رطوبت خواهند شد. لاستیک و پلاستیک، مواد آغشته به قیر، گونی و ضد زنگ از اصلی‌ترین مواد عایق‌های رطوبتی به شمار می‌روند.

عایق الاستومری

با توجه به اهمیت بالای پاکیزگی محیط زیست و سلامت انسان‌ها، امروزه استفاده از عایق الاستومری بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این عایق به وسیله تکنولوژی بالایی که در چرخه ساخت آن به کار گرفته می‌شود، نسبت به دیگر عایق‌ها از امتیازات بالاتری برخوردار می‌باشد. این عایق بر روی سطح کانال‌های اسپیرال گالوانیزه نصب شده و به عنوان یک عایق صوتی و حرارتی عالی عمل می‌کند.

نکته‌هایی درباره کانال‌های اسپیرال

  1. در بین انواع وسایل در صنعت انتقال هوا و تهویه مطبوع، کانال اسپیرال گالوانیزه یکی از مهم‌ترین تجهیزات در این صنعت بوده و در بین انواع کانال‌های گرد، جزو پرکاربردترین‌ها می‌باشد.
  2. این کانال از به هم تنیدگی مارپیچ مانند تسمه ورقی گالوانیزه تولید می‌شود.
  3. بسته به نیاز مشتری، درخواست بازار و شرایط محیطی که این کانال قرار است در آن مورد استفاده قرار بگیرد، نصب آن می‌تواند متفاوت باشد.
  4. کانال اسپیرال در کلیه قطرها و در ضخامت‌های مختلف ورق و در طول‌های متفاوت تولید و به بازار عرضه می‌شود؛ به همین دلیل است که این کانال جزو پرکاربردترین‌ها می‌باشد.

 

کنترل سر و صدا در کانال اسپیرال

در کانال‌های تهویه مطبوع مانند کانال‌های چهارگوش (مربعی یا مستطیلی معمولی)، به خاطر طنینی که در اثر اختلاف فشار در داخل کانال به وجود می‌آید، برخی از اوقات این کانال‌ها مقداری آلودگی صوتی را ایجاد می‌کنند که باعث آزار ساکنین خواهد شد؛ ولی در کانال‌های اسپیرال به خاطر ساختار و طراحی خاصی که دارند، این مشکل به صورت کامل رفع شده است؛ در واقع اگر شما اقدام به نصب کانال اسپیرل نمایید، هیچگونه آلودگی صوتی را از آن نخواهید شنید.

مجموعه سپهر تهویه یکی از بهترین تولید کنندگان کانال‌های انتقال هوا از جمله کانال‌های اسپیرال می‌باشد. این مجموعه بهترین محصولات را با سرعتی بالا و در هر تعداد که مشتری نیاز داشته باشد، بدون هیچگونه مشکلی آماده و به مشتری تحویل خواهد داد.

 

کانال تهویه مطبوع چیست؟

کانال تهویه مطبوع

به نوعی کانال جهت انتقال هوا، کانال تهویه مطبوع گفته می‌شود؛ وظیفه این کانال، انتقال هوای سرد، گرم و هوای تازه به داخل سازه یا تخلیه هوای آلوده داخل سازه به بیرون می‌باشد. کانال‌های تهویه مطبوع با ساختارهای متفاوتی (گرد، مربع، مستطیل) ساخته می‌شوند؛ یکی از انواع کانال‌های تهویه مطبوع که دارای ساختاری گرد است، کانال اسپیرال گالوانیزه می‌باشد که قیمت هر یک از کانال‌ها مانند قیمت کانال اسپیرال نسبت به دیگر کانال‌ها، متفاوت است. ابعاد کانال گرد بسته به میزان دبی و جریان هوای عبوری از کانال تهویه مطبوع، متفاوت می‌باشد.

به هنگام کانال‌کشی می‌توان از انواع زانویی و قطعات جهت تغییر مسیر کانال یا تقسیم یک کانال به چند کانال استفاده کرد؛ قطعات زانویی باید گونه‌ای باشند که مشکلی در افت فشار به وجود نیاورند. همچنین سطح مقطع کانال به هنگام کانال‌کشی باید به گونه‌ای باشد که کم‌ترین فضای ممکن را اشغال کرده و هم سرعت انتقال هوا به حد مناسبی برسد و هم صدا، ارتعاشات و افت فشار زیادی نداشته باشد.

در برخی از موارد خاص، کانال‌ها را عایق‌بندی می‌کنند تا اتلاف انرژی به کم‌ترین حد خود برسد. که در ادامه بیش‌تر در مورد عایق‌بندی کانال تهویه مطبوع، بحث خواهیم کرد.

جلوگیری از اتلاف انرژی

سیستم کانال‌های عادی به صورت نرمال، حدود 25 تا 40 درصد از انرژی سرمایش و گرمایش خود را در نزدیکی دستگاه تهویه هوا از دست می‌دهند. در سازه‌هایی که کانال‌های تهویه مطبوع آن در محیط‌های بسته مانند زیر قرار دارند، مقدار انرژی کم‌تری را هدر می‌رود؛ اما در صورتی که سیستم‌های کانال‌کشی در محیط‌های باز مانند سقف یا شیروانی باشد، میزان هدر رفتن انرژی، بیش‌تر خواهد شد.

 

شبکه برگشت هوا

شبکه برگشت هوا

به ازای 100 درصد هوایی که وارد سیستم‌های تهویه مطبوع می‌شود، 20 درصد آن هوای تازه و 80 درصد هوای برگشتی می‌باشد؛ کانال‌های برگشتی کاملاً مشابه با کانال‌های رفت می‌باشند. جهت نصب دریچه‌های برگشت، باید به این موضوع توجه داشته باشیم که مسیرهای خروجی باید از دریچه اصلی بلندتر باشد؛ این به آن معنا است که هوا پس از خارج شدن از دریچه اصلی باید در اتاق جریان یابد و پس از آن به دریچه برگشت برد؛ در صورتی که این مسیر کوتاه باشد، عملکرد سیستم ضعیف خواهد شد. اجرای روش‌های شبکه برگشت کانال‌های هوا اسپیرال به شرح زیر می‌باشند:

  1. در اولین روش در هر یک از اتاق‌های داخل ساختمان یا سازه، یک کانال اسپیرال گالوانیزه برای رفت و یک کانال دیگر برای برگشت قرار داده شده است. در روش اول دو اشکال بزرگ وجود دارد؛ اول اینکه مقدار و هزینه کانال کشی این روش زیاد می‌باشد و دوم اینکه به دلیل تقاطع کانال‌های رفت و برگشت در این روش، ارتفاع سقف کاذب زیاد می‌شود.
  2. دومین روش به این صورت است که از راهرو و هال به عنوان تجمیع کننده کانال هوای برگشت استفاده شده و دریچه برگشت هوا در بخش پایین قرار داشته و از یک یا چند مسیر راهرو یا هال، هوای برگشتی توسط کانال‌های گرد گالوانیزه به دستگاه تهویه بر خواهد گشت.
  3. آخری روش به صورتی است که در آن از سقف کاذب به عنوان یک جمع کننده هوای برگشتی استفاده شده و پس از آن، هوای برگشتی توسط یک یا چند دریچه به دستگاه باز خواهد گشت.

 

رنگ آمیزی بدنه کانال اسپیرال

رنگ آمیزی بدنه کانال اسپیرال

از آن جایی که ساختار بدنه کانال اسپیرال باید با نمای محیط همسان سازی شده باشد، می‌توان ساختار بیرونی کانال اسپیرال را به وسیله مقداری رنگ الکتروستاتیک کوره‌ای، رنگ آمیزی کرد. در برخی از موارد که جنس بدنه کانال از جنس ورق گالوانیزه باشد، جهت گیرایی بیش‌تر رنگ بر روی کانال، در ابتدا سطوح قابل رنگ را اسید شویی می‌کنند تا سطح کانال به طور کامل پاک‌سازی شده و برای رنگ پاشی آماده شود.

قیمت کانال اسپیرال به نحوه رنگ آمیزی آن نیز بستگی دارد. با توجه به این موضوع که ماهیت رنگ الکتروستاتیک به صورت پودری بوده، لذا آماده سازی و پاک‌سازی کامل بدنه کانال به گونه‌ای که عاری از هرگونه گرد و خاک، پلیسه و دیگر موارد مشابه شود، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد؛ در صورتی که عمل پاک‌سازی به صورت کامل صورت نگیرد، پس از انجام رنگ پاشی و خارج کردن کانال از کوره، تمامی گرد و خاک‌ها یا پلیسه‌های احتمالی که از سطح کانال پاک نشده‌اند، به صورت ترکیبی با رنگ زده شده بر روی ساختار کانال، نمایش داده می‌شوند.

در صورتی که عمل رنگ پاشی کانال به صورت راسته انجام شده باشد، فضای داخلی کانال اسپیرال طبیعی غیر قابل دید بوده و به همین دلیل، احتمال رساندنِ رنگ به کلیه نقاط داخلیِ کانال اسپیرال شاید مقدور نباشد. ولی در رابطه با قطعات کانال اسپیرال مانند سه راه، تبدیل‌ها و انواع زانویی، باید بتوان تمامی فرایند رنگ آمیزی را به صورت کامل بر سطح‌های داخلی و خارجی کانال انجام داد؛ علت این موضوع این است که احتمال نصب دریچه هوا بر دهانه هر یک از قطعات این کانال وجود دارد و نباید فضای داخلی لاین این داخل به صورت رنگ نشده به نمایش در آورده شود.

هنگامی که از فلنج جهت اتصال کانال اسپیرال استفاده می‌شود، باید پیش از انجام اتصال، تمامی سطوح فلنج‌های مربوطه در قطرهای مختلف را با همان رنگی که کانال اسپیرال را با آن رنگ آمیزی کرده‌ایم، رنگ کنیم. در صورتی که به جای فلنج از اتصال فیتینگی استفاده می‌کنید، توجه داشته باشید که از پیچ‌های رنگی همسان با کد رنگ بدنه کانال مربوطه استفاده نمایید تا پس از اتمام نصب، هیچگونه تناقض یا ناهمگانی در سطح کانال نمایان نشود. این موضوع شامل سطوح ساپورت‌ها و حتی آویز ساپورت‌های کانال اسپیرال نیز می‌شود؛ یعنی همسان بودن رنگ بدنه و نقاط اتصال و حتی ساپورت‌های کانال می‌تواند باعث افزایش کیفیت کار شود.

رنگ پاشی با رنگ پودری الکترواستاتیک

امکان تولید کانال اسپیرال توسط ورق آلومینیومی و حتی ورق روغنی وجود دارد و به همین دلیل در این زمینه، موضوع رنگ از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. در مناطق مرطوب و شرجی که میزان رطوبت در آن‌ها بالا است، از کانالی که با ورق آلومینیومی ساخته شده است، استفاده می‌شود. جهت محافظ قوی‌تر از کانال آلومینیومی می‌توان از همان روش رنگ آمیزی که پیش‌تر در کانال‌های گالوانیزه معرفی کرده‌ایم، استفاده نمایید.

به این نکته نیز اشاره کنم که در اینگونه موارد، نیازی به اسیدشویی ساختار کانال نمی‌باشد و تنها با پاکسازی بدنه کانال می‌توان آن را به راحتی برای رنگ پاشی آماده نمود. بسته به نوع کانال مد نظر ما، شرایطی که باید طی کند، نوع و نحوه رنگ پاشی و اندازه آن، در نهایت قیمت کانال اسپیرال متفاوت خواهد شد.

در مواردی که جهت ساخت کانال اسپیرال از ورق روغنی استفاده می‌شود، جهت آماده سازی این نوع کانال، ابتدا باید بدنه آن را با استفاده از تینر یا بنزین شست و شو بدهید و پس از آن، رنگ آمیزی آن را شروع نمایید.

و در آخر باید به این موضوع اشاره کرد که پس از اتمام مراحل رنگ پاشی کانال و خارج کردن آن از داخل کوره، جهت جلوگیری از ایجاد هرگونه آسیبی بر روی سطح بدنه آن، باید کلیه قطعات کانال را با استفاده از یک کاور مشمایی ضخیم و ضد ضربه پوشش دهید تا ساختار و بدنه کانال به هنگام انتقال به محل پروژه و نصب آن، دچار صدمه و آسیب نشود.

 

فرآیند تولید لوله‌های اسپیرال

لوله اسپیرال نوعی لوله است که از پلی اتیلن، فولاد یا الیاف کربن ساخته شده است و نسبت به انواع دیگر لوله ها مزایای زیادی دارد. این لوله ها همانطور که از نامشان پیداست ساختار مارپیچی دارند و در ساخت آنها از ورق های فلزی با ضخامت های مختلف استفاده شده است.

در ساخت این لوله‌ها، ورق‌هایی با ضخامت‌های مختلف هنگام عبور از غلتک‌هایی با اتصالات مارپیچی یا همان حلزونی به لوله‌ها تبدیل می‌شوند و نقاط اتصال صفحات با جوش دوبل پودر ریز به هم متصل می‌شوند. با استفاده از این روش می توان لوله هایی با قطرهای مختلف را ارزان تر از روش درز مستقیم تولید کرد و برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار داد.

ویژگی‌های کلی کانال اسپیرال گالوانیزه

ویژگی‌های کلی کانال اسپیرال گالوانیزه

این کانال‌ها از تسمه ورقی با عرض 15 سانتی‌متر به صورت مارپیچ ساخته شده‌اند. اکثراً از این کانال مارپیچ در مکان‌هایی مانند کافی شاپ‌ها، رستوران‌ها، اتاق‌های نمایش، فرودگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و دیگر موارد مشابه استفاده می‌شود؛ این کانال دارای ساختاری جذاب بوده و به همین دلیل در اینگونه مکان‌های عمومی و تفریحی بسیار پرطرفدار شده است.

کانال‌های گالوانیزه با استفاده از ورق‌هایی از جنس تسمه ورقی قلع اندود ساخته شده‌اند که این لایه‌های قلع اندود باعث محافظت از ساختار کانال‌های اسپیرال گالوانیزه در برابر مشکلاتی مانند اکسیداسیون و زنگ زدگی خواهند شد.

کاربردهای این محصول متنوع می‌باشد و بسته به کاربردی که مد نظر است، ضخامت ورق گالوانیزه آن، متفاوت خواهد بود. کم‌ترین ضخامت ورق برای تولید این کانال، 0.6 میلی‌متر و بیش‌ترین ضخامت ساخت آن، 1.25 میلی‌متر می‌باشد.

طول استاندارد کانال‌های اسپیرال گالوانیزه، 3 متر می‌باشد ولی با توجه به ضرورت و جهت جلوگیری از پِرتِ ورق، می‌توان طول آن را بر اساس سفارش مشتری، بیش‌تر یا کم‌تر کرد. این تغییر طول بر قیمت کانال اسپیرال تأثیر گذار خواهد بود. بسته به ضخامت این محصول، قیمت کانال اسپیرال متفاوت خواهد شد.

همانطور که از نام این محصول پیداست، از این محصول به عنوان یک کانال هوا رسان استفاده می‌شود و عملکرد آن در سیستم‌های دمنده و مکنده یکسان می‌باشد. در واقع وظیفه این کانال، هدایت هوا می‌باشد؛ این محصول جهت هدایت هوای دستگاه‌های هواساز صنعتی و خانگی مانند داکت اسپلیت و فن کویل‌های اداری و خانگی و حتی هدایت هوای خنک حاصل از کولرهای آب و معمولی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از جمله دیگر مصارف اینگونه کانال‌های گالوانیزه می‌توان به استفاده در سیستم‌های مکش آلاینده و دودهای خروجی از هودهای صنعتی اشاره کرد. کانال‌های اسپیرال گالوانیزه دارای ساختاری مقاوم و مستحکم بوده که این ویژگی‌ها، این کانال‌ها را در مقابل دماهایی مابین ۲۰- تا ۱۱۰+ درجه سانتی‌گراد، مقاوم ساخته است؛ به همین دلیل می‌توان از این کانال هم جهت هدایت هواهای سرد و هدایت هواهای گرم استفاده کرد.

طول هر شاخه از این محصول گالوانیزه از 3 تا 6 متر می‌باشد. هنگامی که نیاز به اجرای کانال‌های بدون اتصال و بطور یکسره جهت رابط هوا باشد، استفاده از این محصول می‌تواند گزینه مناسبی برای ما باشد؛ چرا که این محصول می‌تواند با کم‌ترین افت فشار، هوا را از نقطه‌ای به نقطه دیگر منتقل کند.

دیگر ویژگی این محصول، قابلیت رنگ پذیری آن است که به دلیل وجود همین ویژگی این کانال می‌تواند پروژه‌هایی که تأسیسات تهویه مطبوع بصورت اکسپوز اجرا می‌گردد را به بهترین نحو توجیه کند. به دلیل اندود بودن سطح اینگونه کانال‌ها، جهت رنگ پذیری بیش‌تر، پیش از اجرای عملیات رنگ کوره‌ای، تمامی سطح‌های کانال‌های اسپیرال دو بار به طور کامل، اسید شور شده تا سطح آن از هرگونه آلودگی‌های پاک شود و رنگ الکتروستاتیک کوره‌ای به صورت کامل بر روی این کانال قرار بگیرد.

همانطور که گفتیم، جهت رنگ آمیزی سطوح کانال‌های اسپیرال گالوانیزه از رنگ کوره‌ای الکتروستاتیک استفاده می‌شود که پس از اتمام پخت در کوره، رنگ به صورت کامل در کلیه سطوح و درزهای این کانال، نفوذ خواهد کرد.

به دلیل روش ساخت ماشین و کاملاً اتوماتیکی که کانال‌های اسپیرال گالوانیزه دارند، زمان ساخت آن‌ها بسیار کوتاه می‌باشد؛ در واقع به دلیل همین روش ساخت، تولید کانال اسپیرال گالوانیزه در مقاوم‌ترین حالت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت می‌گیرد. در ساخت این کانال‌های گرد گالوانیزه از تکنولوژی‌های روز و مدرن‌ترین تجهیزات استفاده می‌شود و به همین دلیل، دقت و حساسیت لازم و کافی در روند تولید آن‌ها وجود دارد و از به وجود آمدن هر گونه مشکلات ثانویه‌ای در روند نصب و اجرای کانال اسپیرال گالوانیزه جلوگیری خواهد شد.

از دیگر ویژگی‌های مثبت داکت‌های گالوانیزه اسپیرال می‌توان به وزن مناسب و قابلیت حامل ساده آن‌ها اشاره کرد که این ویژگی باعث شده است که هزینه حمل و نقل آن، تأثیر زیادی بر قیمت کانال اسپیرال نداشته باشد.

کانال اسپیرال گالوانیزه اکسپوز

جهت داشتن جلوه زیباتر نمای کانال اسپیرال گالوانیزه اکسپوز، می‌توانیم برای انشعابات کانال از جمله انشعابات گرد و چهار گوش از ساختار خود کانال اسپیرال گالوانیزه استفاده میکنیم. بنابراین، اگر دهانه انشعاب کانال، چهار گوش باشد می‌توان شابلون یک قالب چهار گوش را بر اساس اندازه دریچه چهار گوش تهیه کرد و بر روی قوس کانال اسپیرال گالوانیزه جانمایی و برش کاری کرد و فضای دریچه چهار گوش قوس‌دار را روی کانال تعبیه کرد و بدون هیچ واسطه‌ای، دریچه قوس‌دار را روی کانال مد نظر جایگذاری کرد؛ در این حالت هیچ زائده‌ای به عنوان انشعابات کانال در خارج از سطح بدنه کانال گالوانیزه اسپیرال و همچنین خارج از افق کانال گالوانیزه اسپیرال، دیده نخواهد شد.

همچنین در صورتی که دهانه انشعاب کانال گالوانیزه مد نظر ما به صورت گرد باشد، می‌توان سطح اصلی کانال گرد گالوانیزه را به شکل گُرده ماهی کوچک به عنوان رابط، دریچه گرد را در محل مورد نظر نصب نمود. این روش کاربرد بیش‌تری در فضاهایی که سقف آن‌ها دارای ارتفاع کمی است، دارد.

قیمت کانال اسپیرال گالوانیزه

کانال اسپیرال گالوانیزه یکی از استاندارد ترین و پرفروش ترین محصول سپهرتهویه می باشد که با بالاترین کیفیت به بازار عرضه می‌شود. اگر قصد کانال اسپیرال گالوانیزه را دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما با مشاوران سپهر تهویه در ارتباط باشید. کانال گالوانیزه گرد و چهارگوش از قیمت های متفاوتی برخوردار است و در بازار ایران بسیار دچار نوسان قیمتی می باشد. جهت کسب اطلاع از قیمت کانال اسپیرال گالوانیزه از سایت سپهر تهویه دیدن فرمایید تا از تمامی اطلاعات محصول به همراه قیمت مطلع شوید.

 

کانال گالوانیزه

 

مقایسه کانال های اسپیرال

 

پرطرفدار ترین نوع کانال اسپیرال، گرد و چهارگوش می‌باشد که با توجه به نوع کاربری شما نصب و تعبیه می شود.

 

مقایسه اسپیرال

 

کانال گرد
کانال گرد در صنعت و ساخت و ساز کاربرد فراوانی دارد و به راحتی نصب می شود. این کانال گرد به دلیل افزایش سرعت جریان هوا از اصطکاک پایینی برخوردار می باشد. کانال گرد جزو کانال های اسپیرال که بی صدا اجرا می شود، بسیار پرطرفدار است و در تمامی پروژه ها و ارتفاع ها قابل نصب می باشد.

کانال چهارگوش
کانال چهارگوش قدیمی ترین نوع کانال اسپیرال می‌باشد که همچنان محبوبیت خود را حفظ کرده است. این نوع کانال بیشتر در محل هایی با ارتفاع کوتاه و فضای محدود قابل استفاده است. به نسبت کانال گرد، قیمت پایین تری دارد و بهترین گزینه برای سیستم های تهویه کم فشار هستند. کانال چهارگوش به راحتی نصب می‌شود و یک طراحی ساده دارد

 

کدام کانال اسپیرال بهتر است؟

کانال اسپیرال گرد استاندارد از ورق گالوانیزه ساخته می‌شود و به نسبت کانال چهارگوش جدیدتر و بروزتر می باشد. این کانال نشتی هوا را به حداقل می‌رساند و بهترین انتخاب برای فن ها است. همانطور که بیان کردیم کانال اسپیرال گرد در ارتفاع های بالا نصب می‌شود و از پیچیدگی ظاهری برخوردار نمی‌باشد. اما کانال چهارگوش حالت پذیری کمتری دارد و نصب آن کمی دشوار تر از کانال گرد می باشد. کانال چهارگوش به نسبت کانال گرد قدیمی تر می باشد. به همین دلیل کمتر از کانال گرد مورد استقبال قرار می‌گیرد. در نهایت هر دو مدل از برتری خاص خودشان برخوردار هستند و تفاوت اصلی آن ها در سال ساخت و ارتفاع قابل نصب است.

 

مزایای کانال اسپیرال

اصلی‌ترین مزایای کانال اسپیرال به شرح زیر می‌باشند:

  • عدم وجود محدودیت در طول لوله اسپیرال گالوانیزه
  • هزینه تولید پایین نسبت به لوله های درز طولي و مستقيم
  • عدم نیاز به تجهیزات سنگین برای تولید
  • به علت داشتن خواص مکانیکی مواد اولیه، دارای استحکام و قدرت بیشتر
  • نصب و اجرای مقرون‌ به‌ صرفه
  • ظاهری زیبا و جذاب
  • تنوع در اندازه و جنس
  • نگهداری آسان
  • لوازم جانبی گسترده
  • صدای تولید شده کم
  • افت فشار کمتر
  • اتلاف انرژی کمتر
  • قابلیت پیش ‌ساخته شدن کانال ‌ها و اتصالات و انبار کردن آسان آن ‌ها
  • عدم نشتی هوا
  • مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش
  • دوستدار محیط ‌زیست

معایب کانال اسپیرال

جدا از مزایای فراوانی که این محصول برای ما دارد و ما را وسوسه به پرداخت قیمت کانال اسپیرال می‌کند، این محصول از چند عیب کوچک نیز برخوردار می‌باشد که البته با وجود مزایای فراوان آن، تقریباً هیچ سازنده‌ای این معایب را در نظر نخواهد گرفت. به صورت کلی، این محصول دارای 2 عیب می‌باشد که توضیح این معایب به شرح زیر هستند:

  1. اولین عیب این محصول، وزن نسبتاً بالای آن می‌باشد که باعث شده است که حمل و انتقال و در نهایت نصب آن، کمی مشکل شود.
  2. دومین و آخرین مشکل کانال اسپیرال، عدم قابلیت پیش عایق کردن آن می‌باشد؛ در واقع زمانی می‌توان این محصول را عایق‌کاری کرد که در همان زمان تولید آن، اقدام به عایق‌کاری و نصب آن بکنیم که انجام این کار کمی دشوار می‌باشد.

همانطور که مشاهده کرده‌اید، این کانال تنها دو مشکل ساده دارد که کار را برای ما در زمینه‌های خود کمی دشوار کرده‌اند ولی انجام آن‌ها را غیر ممکن نکرده و ما می‌توانیم با کمی کار بیش‌تر، از تمامی مزایای این کانال بهره ببریم.

نحوه اتصال قطعات داکت (کانال) گالوانیزه اسپیرال چگونه است؟

این داکت‌های گالوانیزه اسپیرال جدا از کانال‌های راسته یا مستقیم شامل قطعات دیگر مانند انواع تبدیل‌ها، سه راهی، چهار راهی، زانویی و … می‌باشند. روش اتصال قطعات مجرای مارپیچ بسیار حائز اهمیت است که در سه مدل فلنج، اتصال نر-ماده و یا اتصال روکش و واشر مناسب انجام می شود. جهت اتصال این قطعات به داکت گالوانیزه اسپیرال و یا متصل کردن دو قطعه از این داکت‌ها، می‌توان از 3 روش استفاده کرد:

  1. اتصال فیتینگی: ساده‌ترین روش اتصال بین دو قطعه داکت گالوانیزه اسپیرال، اتصال فیتینگی می‌باشد. در صورتی که بخواهیم دو قطعه از کانال گالوانیزه اسپیرال را به صورت مستقیم به یکدیگر متصل کنیم، باید از یک رابط استوانه‌ای به نام رابط اسپیرال استفاده کنیم که از هر دو طرف در ساختار این داکت گرد وارد شده و نقش یک اتصال دهنده را ایفا می‌کند.
    در صورتی که نیاز باشد که داکت مد نظر ما به قطعاتی مانند تبدیل‌ها، زانویی، سه راه، چهار راه و … متصل شود، باید قطر آن‌ها نسبت به قطر بخش داخلی کانال مد نظر، در حدود 2 تا 3 میلی‌متر، کم‌تر باشد تا بتواند در داخل داکت گالوانیزه گرد به صورت تداخلی و فیتینگی جانمایی شود.
  2. اتصال فلنجی: اتصال دوم به نام اتصال فلنجی شناخته شده که این نوع اتصال اکثراً در قطرهای 40 سانتی‌متر به بالا انجام می‌شود. در این روش در هر دو طرف داکت گرد و قطعه مربوطه، فلنج تعبیه شده و این فلنج‌ها با استفاده از تعدادی پیچ و مهره به یکدیگر متصل می‌شوند و در نهایت یک ارتباط فلنجی در ساختار لاین کانال به وجود خواهد آمد. همچنین باید به این موضوع اشاره کرد که مدل فلنج اتصال نیز از دو نوع متفاوت می‌باشد؛ اولین نوع فلنج از جنس نبشی و دومی نیز، فلنج از جنس تسمه ورقی می‌باشد.
  3. اتصال بوش فیتی: آخرین نوع از اتصال‌ها، اتصال بوش فیتی بوده که در واقع ماهیت فیتینگی داشته و در دهانه قطعاتی که قرار است در درون ساختار داکت اسپیرال قرار گیرد، استفاده می‌شود. این قطعه پلاستیکی خاردار در فاصله 3 سانتی‌متری دهانه قطعاتی که به کانال گالوانیزه متصول شده‌اند، به صورت پرسی قرار داده می‌شود و پس از نصب این قطعه در داخل کانال، موجوب هوابندی کامل نقطه اتصال خواهد شد.

بسته به نوع اتصالی که کانال دارد، قیمت کانال اسپیرال نیز متفاوت خواهد بود.

 

انواع اتصالات کانال اسپیرال گالوانیزه

اتصالات کانال اسپیرال گالوانیزه

وظیفه اتصالات کانال اسپیرال گالوانیزه، تقسیم و توزیع هوا، تغییر مسیر دادن به کانال و یا تبدیل مقطع کانال می‌باشد. این اتصالات بسته به نیاز پروژه، از جنس‌های مختلفی تهیه می‌شوند. به طور کلی، اتصالات کانال سپیرال گالوانیزه، از جنس ورق استیل یا ورق گالوانیزه و یا ورق آلومینیوم می‌باشد.

جهت اجرای کانال اسپیرال گالوانیزه از قطعات بسیار از جمله این قطعات می‌توان به زانویی، سه راه، چهار راه، تبدیل، شلواره و در پوش‌ها که با اتصالاتی مانند فلنچ، رابط، گسکت و اور لپ به لاین اصلی کانال متصل می‌شوند، استفاده می‌شود. در ادامه برای شما چند نمونه از انواع قطعاتی که می‌توان از آن‌ها در اجرای کانال اسپیرال استفاده کرد را، فراهم کرده‌ایم:

انواع زانوی گرد کانال اسپیرال

یکی از انواع قطعاتی که در اجرای بسیاری از کانال‌های اسپیرال مورد استفاده قرار می‌گیرد، زانویی می‌باشد که در زوایای مختلفی طراحی و تولید می‌باشد. از زانویی‌ها جهت تغییر مسیر کانال‌های اسپیرال گالوانیزه استفاده می‌شود. انواع زانویی به شرح زیر می‌باشند:

  1. زانوی ۹۰ درجه غیر هم قطر(چپقی)کانال اسپیرال
  2. زانویی ۹۰ درجه هم قطر کانال اسپیرال
  3. زانوی ۴۵درجه غیر هم قطر کانال اسپیرال
  4. زانویی ۴۵ درجه هم قطر کانال اسپیرال
  5. زانوی “اِس یا S” شکل کانال اسپیرال
  6. زانو با زوایا و قطر های متغیر کانال اسپیرال

انواع سه راه گرد کانال اسپیرال

نوع دیگر اتصالاتی که در اجرای کانال‌های اسپیرال مورد استفاده قرار می‌گیرد، سه راه می‌باشد که همانند زانویی، دارای زوایای مختلفی می‌باشد. هنگامی می‌خواهند یک کانال ورودی به چند خروجی متصل شود، از سه راه‌ها استفاده می‌شود. این قطعه، یک کانال تک مسیره را به چند مسیره تبدیل خواهد کرد. انواع سه راه در این کانال‌ها به شرح زیر می‌باشند.

  1. سه راه ۹۰ درجه غیر هم قطر
  2. سه راه ۹۰ درجه هم قطر
  3. سه راه ۴۵ درجه غیر هم قطر
  4. سه راه ۴۵ درجه هم قطر
  5. سه راه شلوار ۹۰ درجه غیر هم قطر
  6. سه راه شلوار ۹۰ درجه هم قطر
  7. سه راه شلوار ۴۵ درجه غیر هم قطر
  8. سه راه شلوار ۴۵ درجه هم قطر
  9. سه راه شلوار چهارگوش به گرد
  10. سه راه “تی سی” کانال اسپیرال

جدا از اتصال سه راه، در نصب اینگونه کانال‌ها، از چهار راه‌ها نیز استفاده می‌شود. بسته به نوع سه راهی که خریداری می‌کنید، قیمت کانال اسپیرال متفاوت خواهد شد.

انواع تبدیل کانال اسپیرال

تبدیل کننده یا مبدل‌ها، نوعی دیگر از اتصالات به هنگام نصب این کانال‌ها هستند. کانال‌های اسپیرال دارای ساختاری گرد هستند که با استفاده از این تبدیل‌ها می‌توان یک کانال ساختار گرد به ساختار دیگری مانند چهارگوش تغییر داد. انواع تبدیل‌های ساختار گرد به شرح زیر می‌باشند:

  1. تبدیل گرد به گرد یک طرفه
  2. تبدیل گرد به گرد متقارن
  3. مبدل گرد به نیم گرد
  4. تبدیل گرد به گرد مورب
  5. تبدیل گرد به چهار گوش مورب
  6. مبدل گرد به چهار گوش در زاویه ۹۰ درجه
  7. تبدیل گرد به چهار گوش متقارن
  8. تبدیل گرد به چهار گوش یکطرفه

انواع کلاهک کانال اسپیرال

یکی دیگر از اتصالات به کار گرفته شده در نصب برخی از کانال‌های اسپیرال، کلاهک‌ها می‌باشند. کلاهک‌ها دارای مدل‌های مختلفی هستند که بسته به نوع آن، قیمت کانال اسپیرال متفاوت خواهد بود. انواع کلاهک در این کانال به شرح زیر هستند:

  1. کلاهک اچ چهارگوش
  2. کلاهک اچ گرد
  3. کلاهک آلمانی
  4. کلاهک چینی

به هنگام ساخت هر یک از این قطعات، ابتدا ساختار آن‌ها توسط نرم افزارهای کامپیوتری مربوطه به صورت 3D طراحی شده و پس از آن، شابلون قطعه مورد نظر روی ورق مورد نیاز با استفاده از یک دستگاه سی ان سی از طریق برش پلاسما با دقت بسیار بالا، برش داده شده و در نهایت آماده می‌شود.

 

انواع زانوهای کانال گرد اسپیرال

انواع زانوهای کانال گرد اسپیرال

  • زانوی هم قطر کانال گرد اسپیرال

زانوی هم قطر کانال اسپیرال برای گردش و هدایت هوای داخل کانال گرد که در زاویه 90 درجه و یا غیر 90 درجه به یک مسیر دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ هر دو طرف این قطعه دارای قطر واحد می‌باشد. این قطعه به صورت مهندسی ساز و اکثراً به دو مدل 4 تکه و 5 تکه تولید می‌شود. به صورت کلی، هر چقدر که تعداد اجزا زانوی هم قطر کانال گرد بیش‌تر باشد، به اصطلاح زانو اِیر گرفته و این حالت دورانی زانویی، باعث انتقال هوای داخل کانال به صورت استاندارد می‌شود.

پس از اتمام طراحی بخش‌های داخلی قطعه زانو گرد توسط نرم افزارهای مناسب و تعیین تعداد اجزا، قطعات طراحی شده توسط یک دستگاه CNC برش داده شده و دو سمت هر قطعه به صورت “یک لب – دو لب” ماشین کار می‌شوند و در نهایت به صورت نر و ماده، آماده مونتاژ خواهند شد.

بر روی دو سر زانوی هم قطر کانال اسپیرال با توجه به نوع اتصال زانویی، یک برآمدگی به نام رخ قرار می‌دهند تا به هنگام اتصال قطعه و کانال به یک دیگر، این رخ نقش یک ترمز را برای قطعه و کانال ایفا کرده و از جدا شدن آن‌ها جلوگیری کند. در صورتی که زانویی هم قطر به صورت فلنچی به کانال گرد متصل شود، این برآمدگی (رخ) بر روی دو سر زانویی باعث می‌شود که لبه فلنچ بر روی دو سر زانویی نشسته و با لبه زنی پشت فلنچ، فلنچ در دو سر زانویی ثابت خواهد شد.

جهت مونتاژ اجزا قطعه زانوی در قطرهای بالا، دیگر نمی‌توان از حالت یک لب – دو لب جهت اتصال دو قطعه استفاده کرد؛ حتی اگر جهت اتصال این دو قطعه از زانوی نیز از فلنچ استفاده شود، باز امکان این کار وجود ندارد.

نکته قابل توجه به هنگام ساخت زانویی دیگر این است که در برخی از موارد، ارتفاع گلویی زانو باید کم باشد که در اینگونه موارد، اجزای گرده ماهی زانویی کانال اسپیرال باید به صورت کم‌ترین میزان در نظر گرفته و برش داد شوند و در نهایت مونتاژ گردند.

ضخامت ورق به کار رفته در ساخت قطعه زانوی هم قطر کانال‌های اسپیرال، به صورت مستقیم به قطر زانو و فشار هوای داخلی کانال بستگی دارد. زانوی هم قطر بسته به اطلاعات نقشه می‌توانند در هر زاویه‌ای از جمله ۳۰‌، ‌۴۵، ‌۶۰، ‌۹۰ و ۱۲۰ درجه تولید شوند؛ همچنین این قطعه می‌تواند با توجه به درخواست کارفرما و نیاز پروژه، با ورق‌های آلومینیومی، گالوانیزه، استیل و رنگی و حتی روغنی نیز به صورت سفارشی تولید شود.

 

نصب کانال اسپیرال چگونه می باشد؟

با توجه به مکانیزه بودن و روند ساخت کانال های هوا، ذکر این نکته ضروری است که دستمزد ساخت و نصب کانال های هوا به اندازه گذشته بالا نیست. امروزه با پیشرفت علم و گسترش تکنولوژی، از ماشین آلات و تجهیزات مدرن و جدید برای ساخت لوله های هوا استفاده می شود که می تواند در مدت زمان کوتاهی لوله های مختلفی تولید کند. به بازار مصرف عرضه می شود.
اما به طور کلی می توان گفت که هزینه ساخت و نصب یک کانال هوا با توجه به پارامترهای مختلفی از جمله مواد، نوع، اندازه و شرایط نصب کانال و … تعیین می شود.

 

کاربرد کانال اسپیرال گالوانیزه

کاربرد کانال اسپیرال گالوانیزه

با توجه به مزایای زیادی که می توان برای کانال اسپیرال گالوانيزه برشمرد، استفاده از کانال اسپیرال گالوانیزه در بسیاری از زمینه ها قابل مشاهده است. از جمله مکان هایی که می توان از این نوع کانال ها استفاده کرد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کانال ‌هایی که به‌ صورت اکسپوز (نمایان) در رستوران ‌ها و کافی ‌شاپ ‌ها وجود دارد.
  • باشگاه ‌های ورزشی و استادیوم‌ ها
  • بیمارستان ‌ها
  • سرویس ‌های بهداشتی
  • آشپزخانه ‌های صنعتی
  • سوله ‌های صنعتی
  • ساختمان ‌های مسکونی
  • کارخانه ‌ها
  • مراکز اداری – تجاری
  • فرودگاه ‌ها
  • پایانه‌ های مسافربری
  • تونل‌ ها
  • سیستم‌ های تخلیه بخارات و گازهای سمی
  • سیستم شوتینگ زباله
  • سیستم انتقال پودر و دانه‌ های غلات

 

قیمت کانال اسپیرال

قیمت کانال اسپیرال

قیمت کانال اسپیرال مانند سایر تجهیزات و سازه های فلزی به عوامل مختلفی بستگی دارد که در اینجا به اختصار به آنها می پردازیم. اولین عاملی که قیمت یک کانال اسپیرال را تعیین می کند ورق هایی است که کانال از آنها ساخته شده است. فاکتورهای بعدی ابعاد و ضخامت ورق مورد استفاده در ساخت کانال می باشد. هر چه طول، قطر و ضخامت کانال مورد نیاز بیشتر باشد، طبیعتاً مقدار فلز استفاده شده بیشتر و هزینه آن بیشتر می شود. از طرفی باید توجه داشت که قطعات و اتصالات کانال اسپیرال به روش های مختلفی به هم متصل می شوند. اگر اتصالات با روش‌های معمولی یا همپوشانی انجام شوند هزینه کمتر خواهد بود، اما اگر با روش‌های فلنجی یا رابط مستقیم متصل شوند، هزینه بیشتر خواهد بود.

شما می توانید جهت مشاوره، راهنمای خرید و دریافت قیمت روز کانال اسپیرال با کارشناسان سپهر تهویه در ارتباط باشید. با مشاوره این کارشناسان خریدی مطمئن و به صرفه را تجربه نمایید. همچنین شما می‌توانید از سپهر تهویه، کانال‌های دیگری همچون کانال چهارگوش را نیز خریداری نمایید.

تأثیر انواع دریچه گرد در قیمت کانال اسپیرال

یکی از عواملی که در قیمت کانال اسپیرال تأثیر دارد، نوع دریچه گرد آن می‌باشد. تأثیر انواع دریچه گرد در قیمت نهایی کانال گالوانیزه اسپیرال به شرح زیر می‌باشند. پیش از خرید کانال گرد اسپیرال، به موارد زیر نیز توجه داشته باشید:

الف. دریچه گرد تخت (بلندگویی)

در صورتی که بخواهیم هوا را به صورت ریزشی به اطراف دهانه انشعاب کانال اسپیرال خارج کنیم، از دریچه گرد بلندگویی استفاده می‌کنیم. این دریچه می‌تواند از ریزش مستقیم و عمودی هوا از معبر خود، جلوگیری و هوای خروجی را به طرفین پخش کند. با بررسی قیمتی که این دریچه دارد، می‌توان گفت که مقرون به صرفه‌ترین محصول در دهانه‌های انشعاب کانال اسپیرال می‌باشد.

ب. دریچه گرد مشبک (لانه زنبوری)

هنگامی که ارتفاع محل دمش هوا نسبت به کف زمین زیاد باشد، باید که عمل دمش مستقیم هوا توسط دهانه دریچه صورت بگیرد؛ در اینگونه موارد مانند سالن‌های تولید یا سوله‌ها، از یک دریچه گرد مشبک استفاده می‌شود. با بررسی قیمت تعدیل شده این دریچه، می‌توان نتیجه گیری کرد که قیمت کانال اسپیرال با استفاده از دریچه گرد مشبک پس از دریچه تخت، رتبه دوم می‌باشد.

پ. دریچه جت نازل

با توجه به امکانات بالاترین پرتاب هوا از دهانه انشعاب کانال اسپیرال و ساختار دکوراتیو دریچه جت نازل، استفاده از این دریچه در مناطق شیک لوکس، بسیار رواج پیدا کرده است. در واقع ساختار ویژه و منحصر به فرد دریچه جت نازل باعث شده است که این محصول در رده گران‌ترین دریچه‌ها قرار بگیرد. به صورت کلی می‌توان گفت که قیمت کانال اسپیرال که از دریچه گرد جت نازل استفاده می‌کند، نسبت به دیگر کانال‌هایی که از دریچه‌های دیگر استفاده کرده‌اند، بالاتر می‌باشد. در صورتی که در پشت دریچه‌های گرد از دمپر استفاده شود، می‌تواند کمی باعث افزایش قیمت نهایی کانال شود.

تأثیر انواع زانو در قیمت کانال اسپیرال

تأثیر انواع زانو در قیمت کانال اسپیرال

  1. در هر مسیر از کانال‌های گرد اسپیرال، ‌تعداد زیاد از انواع زانویی را می‌توان استفاده کرد. ‌اولین و ساده‌ترین انواع زانویی در کانال‌های اسپیرال، ‌زانو هم قطر 30 درجه می‌باشد. ‌این زانو را می‌توان با انواع ورق مانند گالوانیزه، ‌آلومینیوم یا استیل تولید کرد. ‌زانو هم قطر 30 درجه با هر جنسی که ساخته شده باشد، ‌به عنوان ارزان‌ترین نوع زانوها در تعیین قسمت کانال اسپیرال به شمار می‌رود. ‌هر چقدر که ضخامت ورق به کار رفته در ساخت این محصول کم‌تر باشد، ‌قیمت نهایی کانال، ‌کم‌تر خواهد شد. ‌

همچنین جدا از میزان ضخامت ورق زانویی، ‌نوع ورق زانو هم قطر 30 درجه نیز در تعیین قیمت نهایی کانال گرد، ‌تأثیر گذار خواهد بود؛ به عنوان مثال، ‌قیمت زانویی که از جنس ورق گالوانیزه می‌باشد، ‌نسبت به قیمت زانویی که از جنس ورق آلومینیومی می‌باشد کمی ارزان‌تر است؛ همچنین قیمت زانویی که از جنس ورق آلومینیومی می‌باشد، ‌نسبت به قیمت زانویی که از جنس ورق استیل ساخته می‌شود کمی پایین‌تر است. ‌

  1. دومین مورد از انواع زانویی که برای کانال‌های گرد اسپیرال مورد استفاده قرار می‌گیرند، زانو 45 درجه می‌باشد. این قطعه می‌تواند توسط ورق‌های از جنس گالوانیزه، استیل و آلومینیوم ساخته شود؛ همچنین ساخت زانو 45 درجه نسبت به زانو 30 درجه، مواد بیش‌تری می‌طلبد و به همین دلیل، قیمت کانال اسپیرال با زانو 45 درجه نسبت به قیمت آن با زانو 30 درجه، بیش‌تر خواهد بود.

همچنین نوع مواد به کار رفته در ساخت زانو 45 درجه نیز در تعیین قیمت نهایی کانال، تأثیرگذار خواهد بود. در صورتی که زانو 45 درجه با استفاده از ورق گالوانیزه ساخته شده باشد، قیمت آن پایین تر از زانویی ساخته شده توسط ورق آلومینیومی یا استیل می‌باشد.

و آخرین مورد تعیین کنند قیمت کانال اسپیرال با استفاده از زانو 45 درجه، ضخامت ورق به کار رفته در ساخت زانویی می‌باشد. نوع ورق مصرفی در ساخت زانویی و ضخامت آن، تعیین کننده قیمت نهایی کانال می‌باشد؛ به صورت کلی، هر چقدر که ضخامت ورق کم‌تر باشد، قیمت نهایی کانال، پایین‌تر خواهد رفت.

  1. مورد سوم از انواع زانویی‌ها در کانال‌های اسپیرال، زانو 60 درجه می‌باشد؛ قیمت نهایی کانال با زانو 60 درجه به ضخامت و نوع ورق بستگی دارد. جهت ساخت این قطعه باید مواد بیش‌تری را نسبت به زانویی‌های 30 و 45 درجه استفاده کرد. همچنین ضخامت ورق زانو 60 درجه، بیش‌تر از قطرهای معادل آن در زانویی‌های دیگر با زوایای کم‌تر می‌باشد و به همین دلیل، ضخامت ورق استفاده شده در ساخت این زانویی، تأثیر بیش‌تر بر قیمت کانال گرد اسپیرال خواهد گذاشت؛ هر چقدر که قطر زانو 60 درجه بیش‌تر شود، قیمت نهایی کانال نیز افزایش خواهد یافت.
  2. چهارمین و آخرین مورد از انواع زانویی کانال‌های گرد اسپیرال، زانو 90 درجه می‌باشد. در مقایسه با دیگر زانوها، ساخت زانو 90 درجه نیاز به ورق بیش‌تری دارد. همانند زانوهای قبلی، هرچقدر که مقدار ورق به کار رفته در ساخت زانو 90 درجه و ضخامت آن‌ها بیش‌تر باشد، قیمت نهایی کانال نیز افزایش خواهد یافت؛ همچنین نوع جنس ورق به کار رفته در ساخت آن نیز از دیگر عوامل تعیین کننده قیمت کانال اسپیرال می‌باشد.

 

خرید کانال اسپیرال

امروزه به کمک پیشرفت تکنولوژی و صنعت، بهترین روش های تولید، امکان تولید قطعات و محصولات را در مقایسه با نسل های گذشته، دارای مزایای بی شماری از همان محصولات قدیمی می باشند. این کانال ها به عنوان جایگزینی برای کانال های مستطیلی و مربعی، کانال های مارپیچی دارای پیشرفت ها و مزایای قابل توجهی هستند که آنها را به انتخابی مطمئن برای سیستم های تهویه مطبوع تبدیل می کند.
در این مقاله به معرفی صفر تا صد این کانال همراه با مزایا و برتری های کانال های اسپیرال پرداختیم تا بتوانید انتخابی راحت و مطمئن برای کانال کشی سیستم تهویه مطبوع خود داشته باشید. جهت خرید کانال اسپیرال، کانال پلی اورتان و … با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت می توانید با کارشناسان سپر تهویه تماس برقرار کنید و سفارش خود را در کمترین زمان تحویل بگیرید.

بهترین تولید کننده کانال اسپیرال در شهریار

اگر به دنبال شناخت بهترین تولید کننده کانال اسپیرال در غرب استان تهران هستید، سپهر تهویه بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. سپهر تهویه یکی از اولین تولید کنندگان انواع کانال اسپیرال در شهریار می‌باشد که به روزترین تکنولوژی را در خط تولید خود استفاده می‌کند. کیفیت در این مجموعه مهمترین فاکتور است که بیش از هر چیزی رعایت می‌شود.

اگر قصد خرید با کیفیت ترین کانال اسپیرال موجود در بازار را دارید از فرصت مشاوره رایگان سپهر تهویه غافل نشوید تا لذت یک خرید عالی و پرسود را تجربه کنید. همچنین از آنجایی که شما مستقیم با تولیدکننده در ارتباط هستید، از واسطه خبری نخواهد و کانال اسپیرال را با قیمت معقول و اصلی آن خریداری خواهید کرد.

شماره تماس: 09100900610
آدرس: تهران – شهریار – میدان جهاد –  ابتدای بلوار شورا

محصولات سپهر تهویه

مجموعه سپهر تهویه، علاوه بر تولید کانال‌های اسپیرال، در زمینه تولید و عرضه محصولات دیگری همچون؛ کانال گالوانیزه، فن و هواکش، انواع دریچه و…. نیز فعالیت می‌کند. در صورت تمایل به خرید هر یک از محصولات نام برده شده، کافی‌ است با شماره زیر تماس حاصل نمایید.
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

در این مقاله خواهید خواند

دسته بندی


https://spiralshabani.com/wp-content/uploads/2022/09/ww12.webp

https://spiralshabani.com/wp-content/uploads/2022/09/ww12.webp
راه های ارتباطی

پست الکترونیک

info@sepehr-tahvieh.com

ساعات کاری

9:00 صبح الی 8:00 شب